Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 9 Februari 2011

Imej

Selekeh, smart, bergaya, menarik, terampil dam macam-macam lagi semua berkaitan dengan penampilan diri. Ada yang tak kisah ada yang sangat ambik kisah. Ingat dulu-dulu masa zaman jadi student semua asal boleh ja. Al-maklum la hidup harapkan sholarship. Nakharap duit mak bapak ramai lagi di kampung tu yang lebih memerlukan. Ni la kot sindrom student, badan kurus tak cukup zat. Tapi tu bukan alasan untuk selekah, kalu ke kuliah, dewan makan tau ke mana-mana tetap mengenakan kasut yang bertutup. tidak la berselipar jepun. sekarang ni keadaan dah lain la, student dah x kisah kan penampilan, kalu tak kerana berada di kampus, tak pakai name tag tentu tak dapat dibezakan student ke tidak. kalau pasal rambut berwarna zaman dikapus tahun 90an dulu pun dah ada, rambut karat kami panggil. budak-budak tesl ni la pelopornya....sekarang ni dahtak kira kos apa, semua ada. laki perempuan sama ja, apa pun kampus adalah zaman mencuba, remaja ni suka mencuba, dah abis belajar dah takda semua tu, ada yang 180 darjah perubahan. ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan